Prezentare generala proiect PC7 JPI AMR

 

„Coordination Action for the early implementation of the Joint Programme Initiative on Antimicrobial Resistance– JPI AMR” este un proiect PC7 demarat in septembrie 2012, cu o durata de 3 ani. Scopul proiectului este de a asigura functionarea Initiativei de Programare Comuna Provocarile Microbiene – o amenintare pentru sanatatea umana prin activitati de coordonare si masuri de spijinire a acesteia.

In cadrul Initiativei de Programare Comuna privind Rezistenta Antimicrobiana participa 18 tari, iar dintre acestea, 8 state sunt partenere in proiectul JPI AMR : Franta, Germania, Israel, Olanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Romania, Spania si Suedia.

Proiectul JPI AMR este structurat pe 6 pachete de lucru :

PL1 - dedicat coordonarii si managementului,

PL2- avand ca scop elaborarea unei strategii de comunicare care sa asigure informarea tuturor din domeniu,

PL3- realizarea agendei strategice de cercetare

PL4- implementarea agendei strategice de cercetare

PL5- implicarea grupurilor de interese si extinderea parteneriatului

PL6-  elaborarea cadrului pentru monitorizarea si evaluarea initiativei de programare comuna, precum si pentru aspectele normative si cele legate de proprietatea intelectuala

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, in calitate de partener in consortiu, conduce pachetul de lucru nr. 5 privind implicarea grupurilor de interese si extinderea parteneriatului.

Mai multe informatii despre acest proiect puteti gasi pe pagina de internet: http://www.jpiamr.eu/

Modificat la: 2012-08-17 10:51:00
e-Cerere 544
e-Petiție