În data de 7 iunie 2018 s-a lansat prima versiune a viitorului program de cercetare al Uniunii Europene, intitulat HORIZON-EUROPE, care va succeda actualul Orizont 2020

 

Aprobarea noului program trebuie să parcurgă câteva etape, iar Parlamentul European joacă un rol extrem de important în acest proces.

 

În acest sens, în data de 15 iunie 2018, ora 10, în sala Rosetti de la Parlamentul României, va avea loc un eveniment de prezentare a viitorului program HORIZON-EUROPE.

 

Evenimentul are ca tematică instrumente de finanțare existente și viitoare, reunind actori implicați în cercetare, dezvoltare și inovare din România, în ceea ce privește accesarea fondurilor europene alocate cercetării.

 

Participă: domnul Nicolae Burnete, ministrul cercetării și inovării, domnul Dan NICA, Coordonator al S&D pentru Comisia de industrie, cercetare și inovare și raportor al Parlamentului European pentru Orizont Europa – Programul cadru pentru cercetare și inovare, reguli de participare și diseminare, domnul Jean-Pierre BOURGUIGNON, președintele European Research Council și domnul Wolfgang BURTSCHER, Director-General Adjunct DG RTD, precum și alte oficialități regăsite în Agenda evenimentului, pe care o găsiți atașată.

 

Cu aceasta ocazie, vă invităm să participați la evenimentul HORIZON-EUROPE pentru a dezbate și susține prioritățile României în viitorul program.

 

 

Modificat la: 2018-06-14 10:35:00
e-Cerere 544
e-Petiție