Întâlnirea Secretarului de Stat pentru Cercetare, Dragoș Mihael Ciuparu cu specialiștii ROST

 

În marja reuniunii Consiliului Competitivitate, domnul Dragoș Mihael Ciuparu, Secretar de Stat pentru Cercetare în cadrul Ministerului Educației și Cercetării, a participat, în seara zilei de 27 februarie 2020, la o întâlnire cu specialiști români care lucrează la Comisia Europeană.

 

Într-o atmosferă dinamică și entuziastă a avut loc un schimb de idei privind oportunitățile României la programele-cadru europene pentru cercetare și inovare. În cadrul întâlnirii au fost punctate și dificultățile existente la nivel executiv și administrativ, dar și schimbările structurale de la nivel național, care ar face posibilă o abordare mai ambițioasă a programelor europene gestionate la Bruxelles și a politicilor în cercetare și inovare.

 

Colegii români de la Comise și-au manifestat întreaga disponibilitate pentru a contribui cu experiența lor la creșterea participării românești la acțiunile europene din cercetare și inovare. Au fost reținute sugestii și recomandări urmând ca astfel de întâlniri să fie reiterate, eventual pe domenii.

 

 

 

Modificat la: 2020-02-28 10:44:00
e-Cerere 544
e-Petiție