European Research and Innovation Days - 22-24 septembrie 2020!

 

 

”European Research and Innovation Days” este un eveniment emblematic organizat de Comisia Europeană dedicat cercetării și inovării. Acesta reunește factori de decizie, cercetători, antreprenori și cetățeni pentru a dezbate și a contura viitorul cercetării și inovării în Europa și nu numai.

 

Deoarece societățile noastre își ridică treptat blocajele și planurile de recuperare se concretizează, trebuie să ne asigurăm că tranziția la o societate post-corona este durabilă, incluzivă și rezilientă.

 

Cercetarea și inovarea vor fi esențiale pentru a realiza acest lucru. Formatul de anul acesta al evenimentului va oferi o oportunitate de a conecta, a face un bilanț al realizărilor în cercetare și inovare în răspunsul global la pandemie.

 

Anul acesta evenimentul se va desfășura exclusiv în mediul virtual, ședințele interactive vor permite participanților să ofere contribuții cu privire la modul în care politica de finanțare a cercetării și inovării poate ajuta la recuperarea Europei și să deschidă calea către un viitor verde, digital și rezilient. Bazându-se pe succesul anului trecut, ediția 2020 va cuprinde trei zile intense de co-proiectare a politicilor, prin organizarea de dezbateri în grup și oportunități de cooperare.

 

Pentru mai multe informații vizitați website.

 

Modificat la: 2020-08-17 10:35:00
e-Cerere 544
e-Petiție