Componența nominală și Regulamentul de organizare și funcționare al Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare

 

 

A fost publicat în Monitorului Oficial nr. 916/24 septembrie 2021 Ordinul ministrului cercetării, inovării și digitalizării nr. 498/7 septembrie 2021 privind aprobarea componenței nominale și a Regulamentului de organizare și funcționare al Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării cu atribuții pentru activitatea de cercetare-dezvoltare și inovare.

 

Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare (CCCDI) este principalul organism consultativ de specialitate, fără personalitate juridică, al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, având misiunea de a asigura, la nivel național, suportul științific specializat în elaborarea politicilor și strategiilor în domeniul cercetării-dezvoltării și inovării și de a sprijini Ministerul în coordonarea, evaluarea și monitorizarea activităților de cercetare științifică din România, în conformitate cu Strategia națională de cercetare, dezvoltare și inovare.

 

 

pdf Componența nominală a Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării cu atribuții pentru activitatea de cercetare-dezvoltare și inovare.

 

 

pdf Regulamentul de organizare și funcționare al Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării cu atribuții pentru activitatea de cercetare-dezvoltare și inovare.

 

Modificat la: 2021-09-29 15:09:00
e-Cerere 544
e-Petiție