Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie - ICECHIM București organizează ce-a de-a XVII-a ediție a Simpozionului Internațional “Prioritățile chimiei pentru o dezvoltare durabilă” – PRIOCHEM

 

 

În perioada 27-29 Octombrie 2021, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie - ICECHIM București organizează Simpozionul Internațional “PRIORITĂȚILE CHIMIEI PENTRU O DEZVOLTARE DURABILĂ” – PRIOCHEM.

 

Ajuns la cea de-a XVII-a ediție, Simpozioniul își propune să aducă laolaltă cercetătorii din diverse arii ale chimiei, ingineriei chimice și domeniilor conexe, precum și invitați de prestigiu din afara țării. Acesta va avea loc online.

 

Înființat în anul 1950, ICECHIM desfășoară neîntrerupt de șapte decenii activități de cercetare de o înaltă ținută academică în domeniile chimie și inginerie chimică.

 

Simpozionul se axează pe domeniile de cercetare ale institutului coroborate cu noile orientări privind activitatea de CDI la nivel național și european, cuprinse în Programul “Orizont Europa”.

 

 

Programul Științific va cuprinde:

 

  • Conferințe plenare;
  • Comunicări orale;
  • Sesiuni de postere;
  • Mese rotunde;
  • Workshop-uri (Evenimente satelit);
  • Expoziții.

 

Detaliile simpozionului și condițiile de participare sunt accesibilie pe site-ul https://icechim.ro/.

 

Programul si orarul se vor afișa la icechim.ro/priochem sau priochem.icechim.ro

 

Modificat la: 2021-10-01 11:48:00
e-Cerere 544
e-Petiție