Institute Naționale de Cercetare - Dezvoltare participante la cea de-a XIX-a ediţie a Salonului Cercetării Ştiinţifice, Inovării şi Inventicii, PRO INVENT 2021

 

 

Salonul Internaţional al Cercetării Ştiinţifice, Inovării şi Inventicii PRO INVENT, organizat de Universitatea Tehnică din Cluj - Napoca, se va desfășura online în perioada 20 - 22 octombrie 2021.

 

Evenimentul este un important loc de întâlnire între inventatori, oameni de afaceri şi antreprenori interesaţi să pună în practică rezultatele cercetării, inovării şi creativităţii umane.

 

La această ediţie a Salonului, un număr de 17 Institute de Cercetare – Dezvoltare în coordonarea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, participă cu numeroase invenții, o parte dintre acestea primind distincții și premii la alte saloane de inventică naționale și internaționale.

 

În acest an, se vor reuni universităţi, institute de cercetare, centre şi staţii, companii, asociaţii de inventatori, persoane fizice din România şi din străinătate.

 

Temele PRO INVENT 2021 acoperă materiale, procese și produse inovatoare în domenii precum energia, mediul, sănătatea, agricultura și resursele.

 

 

Toate detaliile acestui eveniment.

 

 

Modificat la: 2021-10-19 19:39:00
e-Cerere 544
e-Petiție