Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) organizează, în data de 12.10.2022, concurs pentru ocuparea a 6 posturi vacante de natură contractuală.

 

 

Construim împreună Viitorul României!

 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) organizează, în data de 12.10.2022,concurs pentru ocuparea a 6 posturi vacante de natură contractuală, în afara organigramei, în cadrul Grupului Operativ pentru Implementarea și Monitorizarea Reformelor și Investițiilor privind Transformarea Digitală – Task Force.

 

Posturile scoase la concurs sunt: manager / director Task Force (1 post)), administrator baze de date (2 posturi), inginer de sistem IT (2 posturi), manager analiză de business (1 post).

 

Cerințele specifice fiecărei poziții, bibliografia, calendarul de desfășurare, precum și toate detaliile legate de înscriere se găsesc pe pagina web a MCID, AICI.

 

Angajarea se va face pe o perioadă determinată, respectiv până la finalul implementării Planului National de Redresare și Reziliență al României (PNRR).

 

Grupul Operativ pentru Implementarea și Monitorizarea Reformelor și Investițiilor privind Transformarea Digitală – Task Force reunește specialiști cu competențe avansate în domeniul transformării digitale, care contribuie la realizarea reformelor și investițiilor din cadrul componentei C7 – Transformarea digitală din PNRR.

 

Cele mai importante atribuții ale Task Force sunt:

 

• monitorizarea implementării reformelor și investițiilor în cadrul PNRR, concentrându-se pe proiectele cheie și propunând măsuri de remediere imediată pentru blocurile critice, în strânsă colaborare cu celelalte instituții implicate;

• dezvoltarea sistemelor de management al performanței proiectelor în acoperirea obiectivelor specifice ale pilonului digital;

• dezvoltarea și reglementarea cadrului normativ, metodologic și a procedurilor funcționale, operaționale și financiare din domeniul său de activitate;

• dezvoltarea instrumentelor pentru implementarea politicilor în domeniul său de activitate;

• managementul proiectului și raportarea tuturor etapelor de realizare a obiectivelor stabilite în cadrul PNRR pentru proiectele de digitalizare;

• îndeplinirea oricăror alte atribute necesare pentru a acoperi implementarea proiectelor / reformelor de investiții care sunt finanțate din digitalizarea PNRR.

Experții cu competențe digitale avansate și competențe de management de proiect care vor să contribuie la avansarea procesului de digitalizare a României sunt invitați să aplice pentru a deveni parte din echipa care va asigura implementarea investițiilor și reformelor din PNRR.

 

Modificat la: 2022-09-22 11:04:00
e-Cerere 544
e-Petiție