Sebastian Burduja, la deschiderea anului universitar de la UPB

 

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a participat astăzi la deschiderea anului universitar la Universitatea POLITEHNICA București (UPB).

 

În discursul susținut acesta s-a arătat onorat de invitația primită de la o instituție de excelență a învățământului românesc și a transmis studenților că au o mare răspundere pe umeri pentru că, în raport cu ceilalți colegi de generație, au privilegiul, șansa, oportunitatea de a fi la o astfel de instituție de elită.

 

Se spune, biblic, că aceluia căruia i se dă mult, i se va cere mult. Așadar, această țară are mari așteptări de la dumneavoastră. Cu atât mai mult cu cât, aici, la Universitatea POLITEHNICA din București, vă veți ocupa cu viitorul. Ceea ce noi putem face, ca instituție publică pentru dumneavoastră, este să vă creăm o cale unde să puteți excela, dincolo de ceea ce veți studia pe băncile Universității și vă rog să contați pe tot sprijinul nostru.  Și, de asemenea, vă mai rog să țineți cont de câteva lucruri simple: să aveți încredere în voi, să nu lăsați pe nimeni să vă taie aripile, să fiți conștienți de valoarea pe care o aveți și să nu vă lăsați descurajați”, a declarant Sebastian Burduja.

 

 

 

Modificat la: 2022-10-03 15:16:00
e-Cerere 544
e-Petiție