Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării caută consultant juridic pentru fuziunea Telekom-Orange

 

 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat anunțul de licitație deschisă pentru atribuirea unui contract de servicii de consultanță și informare juridică în procesul de fuziune dintre Telekom Romania Communications S.A. (actuala Orange Romania Communications SA) și Orange Romania S.A.

 

Valoarea totală maximă estimată a achiziției este de 4 milioane de lei, fără TVA, iar detaliile privind condițiile de participare sunt publicate pe site-ul e-licitatie.ro la numărul CN1049131.În vederea obținerii celei mai bune oferte calitate-preț, îi rugăm pe toți cei interesați să consulte condițiile de participare publicate.

 

În prezent, statul român prin MCID este acționar la Orange Romania Communications S.A., deținând o cotă din capitalul social. Acționarii sunt Orange Romania S.A. (prin compania din Cipru, Orange International Ltd.) - cu 54,01%  și MCID - 45,99%.

 

În urma procesului de fuziune, va fi creată o nouă companie, iar MCID dorește prin achiziția serviciilor de consultanță solicitate să își negocieze participațiunea, cu maximizarea intereselor statului român.

 

Cei interesați pot să acceseze anunțul de licitație aici: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100159363

 

 

Modificat la: 2022-11-08 19:59:00
e-Cerere 544
e-Petiție