MCID invită pe toți cei interesați la întâlnirea de dezbatere publică privind Ordinul pentru stabilirea caracteristicilor serviciului de acces funcțional la internet în bandă largă, prin intermediul unei conexiuni la un punct fix

 

 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării organizează, luni, 12 decembrie 2022,începând cu ora 11.00, Dezbaterea Publică, cu tema Ordin pentru stabilirea caracteristicilor serviciului de acces funcțional la internet în bandă largă, prin intermediul unei conexiuni la un punct fix.

 

Conform agendei, în cadrul dezbaterii publice se vor discuta aspecte legate de promovarea  și aprobarea Ordinuluipentru stabilirea caracteristicilor serviciului de acces funcțional la internet în bandă largă, prin intermediul unei conexiuni la un punct fix, înconformitate cu prevederile Legii nr. 175/2022.

 

Varianta finală a proiectului OMCID, va integra observațiile primite pe perioada consultării, precum şi eventuale actualizări rezultate în urma dezbaterii publice din data de 12.12.2022.

 

Dezbaterea Publică se va desfășura în format hibrid, fizic și/sau online, prin intermediul aplicației ZOOM. Menționăm că, din motive logistice, participarea fizică se va realiza până la o capacitate de maximum 25 de persoane, accesul făcându-se în ordinea înscrierii on-line a participanților, așa cum este detaliat mai jos, în prezentul anunț.

 

Totodată, participanții care doresc să ia cuvântul sunt rugați să menționeze acest aspect în e-mailul de înscriere la Dezbatere Publică.

 

Persoanele înscrise să ia cuvântul pentru prezentarea poziției/propunerilor pe marginea proiectului de Ordin de Ministru, vor avea la dispoziție un timp limitat de intervenție (aprox. 5 min./persoană), dar care va putea fi actualizat și comunicat la începutul dezbaterii în funcție de numărul de persoane înscrise, corelat cu perioada prevăzută pentru desfășurarea evenimentului, pentru care se alocă un buget total de timp de maxim 160 de minute.

 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării va trimite link-ul de acces la dezbaterea publică și informații suplimentare privind desfășurarea întâlnirii, celor care au solicitat participarea pe adresa de e-mail: comunicare@research.gov.ro.  

 

Calitatea audio/video a dezbaterii publice depinde de limitările tehnice ale platformei de videoconferință ZOOM, de numărul participanților înscriși și conectați simultan și de conexiunea la internet a fiecărui participant în parte.

 

Pentru o mai bună desfășurare a dezbaterii publice, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră pânăvineri, 09 decembrie 2022, ora 14.00, la adresa de e-mail: comunicare@research.gov.ro, precizând: numele și prenumele, instituția/organizația pe care o reprezentați (dacă este cazul), un număr de telefon și adresa de e-mail, dar și modul de participare: fizic sau online.

 

De asemenea, cei care doresc să participe la dezbaterea publică fizic, trebuie să aibă în vedere faptul că accesul în instituție se va realiza în baza unui act de identitate.

 

Precizăm că înscrierea, în vederea participării la dezbaterea publică, atât în format fizic, cât și online, echivalează cu acordarea consimțământului privind prelucrarea datelor cu caracter personal, potrivit prevederilor în vigoare aferente GDPR.

 

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail: comunicare@research.gov.ro

 

Modificat la: 2022-12-07 18:01:00
e-Cerere 544
e-Petiție